Δελτίο Τύπου του Άρδην για τις σημερινές απαγορεύσεις διαδηλώσεων στην Αθήνα, 8/1/2014

Το Κίνημα Άρδην καταγγέλλει σε κάθε τόνο την απαγόρευση διαδηλώσεων που θέσπισε η διοίκηση της Αποικίας Χρέους για σήμερα Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2014, προκειμένου να διεξαχθεί ομαλά η τελετή παράδοσης-ανάληψης της Ευρωπαϊκής Προεδρίας της Ε.Ε. από την δοτή ελληνική κυβέρνηση. Σήμερα, στην καρδιά της πρωτεύουσας θα έχει στηθεί μια «κόκκινη ζώνη». Έξω από το «αστυνομικό φρούριο» η πλειοψηφία των εξαθλιωμένων πολιτών που καταριούνται κάθε μέρα τους κυβερνώντες, το γερμανικό diktat, τους αφέντες και τα αφεντικά του τόπου, και χαίρονται και πανηγυρίζουν σαν βλέπουν την Μέρκελ με… πατερίτσες.
Διόλου παράδοξα, η ανάληψη της προεδρίας της Ε.Ε. από την Ελλάδα, θα εγκαινιάσει έναν νέο γύρο στοχοποίησης της χώρας μας, η οποία στις περιστάσεις θα αναδειχθεί ως η «επίτιμος εκβιαζόμενη». Ήδη τα σχετικά δημοσιεύματα του Γερμανικού Τύπου, από πριν την Πρωτοχρονιά (Σπήγκελ, Φρ. Αλγκεμάινε κ.ο.κ.) μας έχουν προϊδεάσει για το τι μας περιμένει στο νέο έτος: 2014 τροϊκανές κλωτσιές, υπό την σαδιστική στοργή που μόνο η πανευρωπαϊκή γερμανική επικυριαρχία ξέρει να δείχνει προς τα θύματά της.
Ως λαός έχουμε φτάσει ήδη στο όριο της αντοχής μας. Ταυτόχρονα, το πολιτικό προσωπικό των απατεώνων και των εγκληματιών που κυβερνάει ενόσω αποκαλύπτονται καθημερινά τα σκάνδαλα και η βαθιά σήψη που συνόδευε την πολυετή διακυβέρνηση της χώρας από αυτούς, βρίσκεται σε φάση κατάρρευσης.
Το 2014 είναι η χρονιά που θα πρέπει να σπάσουμε τα δεσμά της απελπισίας και να κινητοποιηθούμε. Γιατί το τέλος του κυβερνητικού success story είναι κοντά, και από εδώ και πέρα μόνος θεματοφύλακας της επιβίωσης, και άμποτε, της ανάκαμψης της χώρας θα είναι ο ίδιος ο λαός: Κανένας από το πιο άθλιο, ξιπασμένο, εκκρετινισμένο πολιτικό προσωπικό που είδε ποτέ η χώρα στην μακραίωνη Ιστορία της. Το 2014 είναι, και πρέπει να είναι, η χρονιά της απότομης ωρίμανσης του ελληνικού λαού.
Άλλος δρόμος δεν υπάρχει.
Καλούμε όλον τον λαό της Αθήνας να αψηφήσει τις δικτατορικές απαγορεύσεις, και να κραυγάσει μαζικά εναντίον των ντόπιων και ξένων υπαλλήλων της στυγνής «πατερίστριας» που κυβερνάει την Ευρώπη.
8/1/2014, ΑΡΔΗΝ